Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven

Judith van Berlo

Judith heeft haar opleiding afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Haar masterthesis betrof een personen- en familierechtelijk onderwerp: “De positie van de niet-verzorgende ouder in het omgangsrecht”. Na haar opleiding is zij als advocaat begonnen bij een concurrerend kantoor te Eindhoven, waarna zij in 2017 de overstap heeft gemaakt naar Houben & Van Dijck Advocaten.

Judith voert een algemene praktijk met voornamelijk zaken in het algemene verbintenissenrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht en bestuursrecht. Het adviseren en het procederen behoort tot haar dagelijkse werkzaamheden. Judith staat zowel particulieren als ondernemers bij. Dit in combinatie met de uiteenlopende problemen die zij behandelt, maakt het werk als advocaat voor haar uitdagend, afwisselend en steeds weer interessant.

Judith is een gedreven en ambitieuze advocaat. Zij is actief binnen de vereniging Jonge Balie te ’s-Hertogenbosch en lid van een netwerkvereniging in de omgeving van Eindhoven.

Binnen kantoor maakt Judith onderdeel uit van de secties civiel, bestuursrecht en personen- en familierecht