Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven

Roanne IJff

Roanne IJff is sinds juni 2014 werkzaam bij Houben & Van Dijck Advocaten. Zij heeft haar bachelor Nederlands Recht succesvol in Utrecht afgerond waarna zij cum laude is afgestudeerd in Maastricht. Daar heeft zij twee masterstudies voltooid, te weten Forensica, criminologie en rechtspleging alsmede Nederlands Recht met het accent op strafrecht. Een deel van haar studie criminologie heeft Roanne op Bond University in Australië gevolgd.

Tijdens haar studie liep Roanne diverse stages bij advocatenkantoren in Utrecht, de Divisie Recherche en het Openbaar Ministerie. Hierdoor heeft zij gedurende haar studietijd op zowel strafrechtelijk als civielrechtelijk gebied veel kennis en kunde opgedaan.

In 2016 is Roanne door de Vereniging De Jonge Balie ’s-Hertogenbosch benoemd tot voorzitter van de commissie van de Zuidelijke Strafpleitwedstrijden die ieder jaar tussen Nederland en België plaatsvinden.

Inmiddels heeft Roanne geruime ervaring in strafzaken en de civiele praktijk van Houben & Van Dijck Advocaten. Een optimale belangenbehartiging voor de cliënt staat bij haar voorop, er altijd naar strevend om het best haalbare resultaat te bewerkstelligen. Met als kern in haar benadering: gerichte aandacht, effectieve communicatie, actieve inzet en het bepalen en hanteren van de meest kansrijke aanpak.

Roanne IJff is werkzaam in de secties strafrecht en civiel recht.

Roanne IJff is lid van de Vereniging De Jonge Balie ’s-Hertogenbosch.