Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
+31 (0) 40-2452555

Felix Drykoningen

Felix Drykoningen

Felix Drykoningen is op 11 maart 1987 beëdigd en vanaf dat moment werkzaam als advocaat. Tot begin 2000 heeft Felix de algemene praktijk uitgeoefend op een middelgroot kantoor in Brabant. Hij beschikt daardoor over een ruime veelomvattende praktijkervaring.  Felix heeft veelvuldig als curator in faillissementen opgetreden. Hij heeft de Insolad/Grotius specialistenopleiding Insolventierecht met goed gevolg doorlopen.

Al vele jaren treedt Felix op als strafrechtadvocaat in strafprocedures bij rechtbanken en gerechtshoven door heel Nederland. In geruchtmakende zaken heeft hij zowel particulieren als ondernemingen met succes bijgestaan. Hij was advocaat in “De Porsche zaak”, die verplichte leerstof is voor alle strafrechtstudenten.

Naast het strafrecht is hij zich steeds meer gaan toeleggen op arbeidsgeschillen, waarbij hij zowel voor werkgevers als werknemers optreedt.

Vanaf 2006 is Felix advocaat bij Houben & Van Dijck Advocaten. Felix houdt van duidelijkheid. Door zijn ruime ervaring kan hij een goede inschatting maken van de kansen in geval van een procedure. Hij zal u altijd eerlijk informeren.

Felix Drykoningen is werkzaam in de secties strafrecht en civiel recht.

Felix heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Arbeidsrecht

– Strafrecht

Deze registratie verplicht Felix elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van
advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

LinkedIn

Houben & van Dijck