Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
+31 (0) 40-2452555

Kay Wartena

Kay heeft zowel zijn bachelor, European Law School, als master, European Law: Business Law, gevolgd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Kay heeft gedurende zijn studie veel Engelstalig onderwijs genoten, waardoor hij deze taal uitstekend beheerst.

Tijdens zijn studie heeft Kay stage gelopen bij meerdere advocatenkantoren. Hier heeft hij zich bezig gehouden met verschillende rechtsgebieden. Ook heeft hij een juridisch- & administratieve functie bekleed bij een aanbieder van studiebegeleiding.

Kay is begonnen bij Houben & van Dijck Advocaten als juridisch medewerker, maar tegenwoordig is hij werkzaam als advocaat. Kay richt zich op verschillende onderdelen van het civiele recht en het bestuursrecht.

Kay hecht veel waarde aan een laagdrempelig contact met zijn cliënten. Hierdoor weet hij altijd snel wat er speelt en wat de kern is van het geschil. Samen met de cliënten wordt vervolgens gekeken naar de beste manier om een oplossing van het geschil te verwezenlijken. Hierbij treedt Kay, in overleg met zijn cliënten, zowel adviserend als procederend op.

Houben & van Dijck