Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
+31 (0) 40-2452555

Maan Hermans

Maan Hermans heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid en de master Nederlands Recht gevolgd aan de Universiteit Maastricht. Door het afronden van verplichte specialisatievakken heeft Maan tevens in de master de specialisatie Privaatrecht behaald. Daarnaast heeft hij zich gericht op het bestuursrecht. Hij is in 2021 volledig afgestudeerd.

Tijdens zijn studie heeft Maan stage gelopen bij twee advocatenkantoren en is hij werkzaam geweest bij een gemeente. Maan is actief in het verenigingsleven en speelt graag handbal. Hij is lid van de Tuchtcommissie van het Nederlands Handbal Verbond.

Maan is begonnen bij Houben & Van Dijck Advocaten als juridisch medewerker. Enige tijd later is hij beëdigd tot advocaat. Maan is werkzaam op zowel civielrechtelijk als bestuursrechtelijk gebied.

Maan vindt het belangrijk dat er duidelijk met een cliënt gecommuniceerd wordt, waarbij heldere taal de norm is. De mogelijke wegen naar een gewenste oplossing worden besproken en hij zal samen met de cliënt een plan van aanpak afspreken. Maan staat cliënten zowel adviserend als procederend bij.

Houben & van Dijck