Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
+31 (0) 40-2452555

Tessa Meulendijks-Hermans

Tessa heeft haar opleiding gevolgd aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar bachelor heeft ze bij verschillende advocatenkantoren stage gelopen. Na haar bachelor heeft Tessa de master arbeidsrecht afgerond. Daarna is Tessa werkzaam geweest als juriste bij een accountants en advieskantoor.

In maart 2019 is Tessa begonnen bij Houben & Van Dijck Advocaten als juridisch medewerkster. Zij is in augustus 2019 beëdigd tot advocaat en is werkzaam binnen verschillende rechtsgebieden in de sectie civiel en bestuursrecht.

Tessa heeft een persoonlijke aanpak. Zij vindt het belangrijk dat haar cliënten echt betrokken worden bij de zaak. Het is immers hun zaak waar zij voor strijdt. Tessa merkt dat door goed overleg met haar cliënten goed kan worden afgestemd op de wensen van haar cliënten en dat de belangen van haar cliënten op die manier het beste worden behartigd.

Tessa vindt het daarnaast leuk om een juridisch probleem echt uit te pluizen zodat zij van de hoed en de rand weet als zij de zaak bepleit voor de rechter.

Houben & van Dijck