Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
+31 (0) 40-2452555

Houben & Van Dijck Advocaten is gehuisvest op loopafstand van het centrum van Eindhoven. Het kantoor is opgericht in 1958. Sinds 2001 draagt het kantoor de huidige naam.

Houben & Van Dijck Advocaten is een – voor de regio – middelgroot advocatenkantoor met zes advocaten en een juridisch medewerker. Het kantoor en medewerkers zijn sterk met Eindhoven verbonden.

Het kantoor is onderverdeeld in de secties civiel, straf, bestuur en personen- en familierecht. De advocaten hebben een brede juridische achtergrond en zijn op grond van hun specialisatie in één en soms twee van vermelde secties ingedeeld.

Om de hoogwaardige juridische dienstverlening te kunnen blijven garanderen werken de advocaten intensief samen en vindt voortdurend uitwisseling van (dossier)kennis plaats.

Het belang van de cliënt staat in ons handelen voortdurend voorop. De kernwaarden van de advocatuur vormen onze leidraad: onafhankelijkheid, partijdigheid, deskundigheid, integriteit en vertrouwelijkheid.

Er is sprake van een informele werksfeer.

Ter versterking van de secties civiel en bestuur zijn wij zijn op zoek naar een:

Juridisch medewerker (m/v)

Bij gebleken geschiktheid bestaat op termijn de mogelijkheid tot doorgroei naar de functie van advocaat-stagiair.

Sollicitaties kunnen voor 31 mei 2019 per e-mail worden gericht aan mevrouw I. Rooijakkers via het e-mailadres: info@hvdadvocaten.nl.

Het spreekt voor zich dat uw sollicitatie strikt vertrouwelijk zal worden behandeld.