Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
+31 (0) 40-2452555

KANTOOR

“Deskundig, betrouwbaar en betaalbaar”

Houben & Van Dijck Advocaten, al ruim 60 jaar een gerenommeerd advocatenkantoor in de binnenstad van Eindhoven. Sinds 2001 draagt het kantoor de huidige naam. Sterk verbonden met de regio is Houben & Van Dijck Advocaten uitgegroeid tot een modern, middelgroot advocatenkantoor.

Houben & Van Dijck Advocaten is een laagdrempelig advocatenkantoor. Het kantoor streeft ernaar om toegang tot het recht te bieden voor een betaalbare prijs. Om de hoogwaardige juridische dienstverlening te kunnen blijven garanderen werken de advocaten intensief samen en vindt voortdurend uitwisseling van (dossier)kennis plaats.

Het kantoor is onderverdeeld in de secties civiel-, straf-, bestuur- en personen- en familierecht. De advocaten hebben een brede juridische achtergrond en zijn op grond van hun specialisatie in één en soms twee van vermelde secties ingedeeld. De advocaten hebben zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd.

Door persoonlijke benadering en hoogwaardige juridische kennis weten de klanten zich verzekerd van juridische dienstverlening die optimaal past bij het individuele belang van elke cliënt. Het belang van de cliënt staat in ons handelen voortdurend voorop. De kernwaarden van de advocatuur vormen onze leidraad: onafhankelijkheid, partijdigheid, deskundigheid, integriteit en vertrouwelijkheid.

Het secretariaat van Houben & Van Dijck Advocaten is geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Houben & van Dijck