Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
+31 (0) 40-2452555

Bart van Wanrooij

Bart van Wanrooij is in 2019 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg met een civielrechtelijk accent. Tijdens zijn studie heeft hij als juridisch adviseur ervaring opgedaan als vrijwilliger bij een rechtswinkel. Tevens heeft hij stages gelopen bij een rechtsbijstandsverzekeraar en een groot advocatenkantoor. Bart heeft gewerkt als buitengriffier bij de rechtbank in Rotterdam en Dordrecht. In de laatste fase van zijn studie heeft Bart studenten van het vak oefenrechtbank gedoceerd als pleittrainer. 

Bart is sinds 2019 werkzaam bij Houben & Van Dijck Advocaten. Eerst als juridisch medewerker en sinds 14 februari 2020 als advocaat. Zijn rechtspraktijk bestaat uit ondernemers en particulieren, die hij hoofdzakelijk bijstaat op het gebied van bouwrecht, arbeidsrecht, verbintenissen- en contractenrecht, burenrecht, goederen- en vermogensrecht en procesrecht. 

De werkzaamheden van Bart zijn zowel adviserend als procederend. Bart zal u bijstaan in onderhandelingen met de wederpartij over een oplossing buiten de rechtbank, in die situaties dat dat gunstiger kan zijn dan een gerechtelijke procedure. Mocht een gerechtelijke procedure de beste uitkomst opleveren, dan zal hij u daarin met volledige inzet bijstaan. 

De professionele loopbaan van Bart kenmerkt zich door betrokkenheid met cliënten en een sterke drijfveer om zich hard te maken voor een zaak. Bart vindt het belangrijk om eerlijkheid en openheid te betrachten over zijn inschatting van de kansen en mogelijkheden binnen uw juridische positie. Ook in het geval uw zaak er minder rooskleurig uitziet, zal hij u daarover niet aan het lijntje houden. Daarnaast staat efficiëntie en daadkracht bij Bart hoog in het vaandel. Bij uw zaakbehandeling is het snel bereiken van de beste oplossing zijn doelstelling. 

Houben & van Dijck