Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
+31 (0) 40-2452555

Rick Ansems

Lisanne Nijdam behaalde haar masterdiploma Contracten- en aansprakelijkheidsrecht aan de Universiteit van Tilburg, waar ze zich tevens heeft gespecialiseerd in het strafrecht, de forensische psychologie en de forensische psychopathologie. In 2024 is ze afgestudeerd.

In het kader van haar bacheloropleiding heeft Lisanne stagegelopen bij twee advocatenkantoren. Hier heeft ze haar kennis van diverse rechtsgebieden, variërend van strafrecht tot incassorecht, verder ontwikkeld. Gedurende haar universitaire carrière heeft ze twee jaar lang gewerkt bij een strafrechtadvocaat in Eindhoven, waar ze waardevolle ervaring heeft opgedaan in het pragmatisch benaderen van het strafproces.

Lisanne is leergierig en neemt daarom regelmatig deel aan lezingen om haar kennis te verbreden of te verdiepen. Zo heeft ze bijvoorbeeld training ontvangen in het afnemen van het risicotaxatie-instrument HKT-R, wat haar van pas komt in strafzaken.

In haar werk hecht Lisanne veel waarde aan een allesomvattende benadering, waarbij oog is voor zowel de zakelijke als de emotionele aspecten van de zaak. Het opbouwen van een vertrouwensband staat hierbij hoog in het vaandel. Ze behandelt elke cliënt met evenveel zorg en zal zich volledig inzetten om de best mogelijke uitkomst te bereiken.

Sinds februari vervult Lisanne de rol van jurist bij Houben & Van Dijck Advocaten, waar ze haar expertise inzet voor diverse juridische situaties. U kunt vertrouwen op Lisanne’s toewijding en professionaliteit in uw juridische kwesties.

Houben & van Dijck