Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
+31 (0) 40-2452555

STRAFRECHT

“Het kan ook jou overkomen…”

Hebt u een strafbeschikking ontvangen, bent u uitgenodigd om op verhoor bij de politie te komen of voor een OM-zitting of hebt u een dagvaarding ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wanneer u door politie of justitie als verdachte wordt aangemerkt, hebt u namelijk meteen een aantal belangrijke rechten die u moet weten. Het kan voor uw strafzaak van cruciaal belang zijn dat u hier tijdig informatie over inwint.

Een van onze strafrechtspecialisten zal dan met u de inhoud van de zaak bespreken en uitleggen wat u verder kunt verwachten. De mogelijkheden zullen in verschillende fases opnieuw worden beoordeeld en waar nodig wordt de strategie van uw verdediging in samenspraak met u aangepast zodat uw belangen optimaal worden behartigd.

Ook indien u als getuige bent opgeroepen of als niet-verdachte maar belanghebbende van een strafzaak vragen hebt, kunt u contact met ons opnemen.

De sectie strafrecht houdt zich onder meer bezig met de volgende onderwerpen: verdachte, strafbaar feit, politie, voorarrestOpenbaar Ministerie, strafrechtadvocaat, strafrechter, uitspraak, straf, strafblad/VOG.

terug naar de andere secties

Heeft u snel een strafrecht advocaat nodig?

Vul uw gegevens hier in. Een van onze strafrecht advocaten neemt zo snel mogelijk contact met u op

Team Strafrecht
Felix Drykoningen
advocaat
Roanne IJff
advocaat
+31648778740
zwijgen
Zwijgen of praten?

Tijdens een verhoor kun je twee dingen doen; je zwijgt of je praat. Als jij jezelf op het zwijgrecht beroept, kan dit nimmer tegen jou worden gebruikt. Zodra je praat, kan de inhoud hiervan als bewijsmiddel tegen je worden gebruikt. Daarom wordt veelal geadviseerd om in eerste instantie te zwijgen.

rijvbewijs II
Rijbewijs ingenomen?

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in 2016 gemiddeld 40 rijbewijzen per dag ingenomen (totaal 14.752), voornamelijk omdat automobilisten te hard hebben gereden of met te veel alcohol op achter het stuur zaten. Een kwart van degenen die hun rijbewijs moesten inleveren zijn beginnend bestuurders.

politie
Valse aangifte

Is er valse aangifte gedaan tegen jou of word je door een valse aangifte van een strafbaar feit beschuldigd dat jij niet hebt gedaan? Dan leggen wij je hier de (on)mogelijkheden kort uit.

1 2
LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com